logo

Algemeen

Minicampings van de SVR onderscheiden zich van de commerciële campings door de grote mate van vrijheid. Er is voldoende ruimte voor leefbaar vrijetijdsleven. De omgeving garandeert de rust die velen op prijs stellen. Niemand hoeft zich opgesloten te voelen in een keurslijf van ge- en verboden. Toch is ter wille van de leefbaarheid bij ons op de camping noodzakelijk bepaalde regels in acht te nemen.
U doet ons een groot genoegen en bewijst de SVR steun als u en uw tent en/of caravangenoten deze kampeer regels zorgvuldig naleven.
Mochten er vragen zijn, dan willen wij deze graag voor u beantwoorden.

Tarieven

De SVR hanteert geen eenheidsprijzen; dat kan ook niet, iedere camping is immers anders. De overnachtingstarieven variëren van camping tot camping.

Sanitaire ruimte

Wij zorgen ervoor, dat deze ruimte schoon gehouden wordt. Wel willen wij u vragen, om na het gebruik de ruimte netjes achter te laten. Zo houden wij het voor elkaar schoon. Zijn er bijzonderheden, wilt u deze dan direct aan ons melden?

Vuilwater bij de caravan

Afvalwater vervuilt de omgeving, dus ook direct uw kampeerplek. Gooi dit water dus niet weg in uw omgeving , sloot of op het kampeer terrein. U kunt uw afvalwater lozen in de daarvoor bestemde afvoer, welke te vinden is buiten aan de achtergevel van de schuur.

Toilet cassette

Deze kunt u ledigen in de daarvoor bestemde afvoer, welke te vinden is buiten aan de achtergevel van de schuur.

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom bij ons op de camping. Huisdieren mogen niet los lopen op het kamer terrein. Uitlaten kunt u buiten het terrein doen.

Afval

Wij sorteren 5 soorten afval. Glas hoort in de glas container, papier in de papier container, plastic in de plastic afvalzak, GFT (in een krant) in de GFT bak en restafval. Al uw afval kunt u voor in de milieu straat kwijt.

De plastic zakken met plastic hangt u aan de paal. Wilt u afval niet buiten op de grond laten staan. Dit trekt ongedierte aan. Grofvuil zoals elektrische apparaten of tuinmeubels e.d. dient u zelf af te voeren.

Parkeren en kamperen

Auto’s worden geparkeerd op de daarvoor aangewezen plaats. Het wassen van de auto bij de kampeerplek is niet toegestaan.
Wij houden ons grasveld graag mooi. Rij er daarom niet overheen als het grasveld (te) nat is. Bij nat gras plaatsen wij de caravan op de plaats en halen wij deze ook weer op voor u.

Het is niet toegestaan, om gras verstikkende vloerkleden te gebruiken. Denk hierbij aan plastic zeilen, worteldoek etc.

Gasten

Gasten mag u altijd ontvangen. Gasten dienen aangemeld te worden i.v.m. eventuele calamiteiten. Parkeren doen de gasten voor het huis op het grind. Conform de SVR tarieven geldt voor bezoek een vergoeding die u terug kunt vinden op onze website.

Rusttijd

Wij reken erop, dat iedereen tussen 22.00 uur en 08.00 uur van de stilte kan genieten. Komt u laat terug, of gaat u vroeg weg, laat uw auto dan op de parkeerplaats staan. Voorkom lawaai. Besef dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen.

Onderverhuur

Van grond, tent of caravan of het gratis ter beschikking stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissen e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens of dier.
U dient zelf te zorgen voor de verzekering tegen, stroom, brand, diefstal en andere zaken.

Noodgevallen

Bel altijd eerst 112. Wij staan altijd klaar, om u te helpen en te assisteren.

De Betuwe Hoeve, Algemene voorwaarden 2017

X