Skip to content

Campers zijn welkom, maar…

Beste kampeerder,

Op onze camping zijn campers welkom. Door de structuur op onze camping kunnen wij campers een kampeerplaats bieden die een lengte hebben van maximaal 7.50 meter en een gewicht van maximaal 3500 kg. Via onze boekingspagina kunt u zien welke plaatsen er geschikt zijn voor uw camper (plek26(c), 20, 19, 18 en voor de boom). Op alle plekken is schotelontvangst mogelijk. Bij mooi weer kunt u altijd bellen of er nog andere plekken beschikbaar zijn.

Onze camping is gericht op kamperen. Wij hebben hierdoor geen vul punt voor water en geen onder los plaats voor vuilwater.

Uiteraard kunt u net als alle kampeerders wel een jerrycan water halen en u tank vullen voor dagelijks gebruik. U vuilwater kunt u eventueel per emmer legen in onze stortbak voor chemisch toilet.

Veel camperaars delen informatie over o.a. faciliteiten op onze camping. Het gebeurt nog wel eens, dat er andere verwachting zijn door de informatie die op verschillende pagina’s gedeeld wordt. Dit gaat buiten ons toezicht om. Alle daadwerkelijke informatie voor kampeerders kunt u alleen op onze pagina terug vinden.

Back To Top