Ga naar hoofdinhoud

Het campingterrein grenst aan een oud parkbos. In de 19e eeuw aangelegd door “Baron van Brakell’, wiens geschiedenis in de omgeving nog steeds tot de verbeelding spreekt. Medewerkers van het bijbehorende Heemkundig museum kunnen u veel vertellen over deze streek. Het bos herbergt diverse soorten bijzondere bomen, een klein hertenkamp en natuurlijk tal van vogels. Op de camping bent u de eerste, die onder het vredig getjilp van uw ontbijt kunt genieten…

Nieuwe Douche ruimte

Vanaf kampeer seizoen 2019 beschikken wij over een volledig nieuwe douche ruimte. We hebben 3 nieuwe douches, waarvan 1 douche een stuk ruimer is en geschikt is, om een douche stoel te plaatsen. Tevens komen er drie wastafels, waarvan er 1 in een afsluitbare ruimte komt, zodat u  zich in volledige privacy kunt wassen. Kijk nu naar de nieuwe foto’s! Tot snel!

 

De Betuwe

De Betuwe staat als ‘Fruittuin van Nederland’ niet alleen bekend om zijn vele fruitboomgaarden en de overweldigende bloei tijdens de bloesemperiode, maar heeft zich de laatste jaren ook flink ontwikkeld op toeristisch gebied. Naast verschillende -jaarlijks terugkerende- evenementen, is er in het seizoen bijna iedere week wel een braderie, jaarmarkt of anderszins te doen. Ook kunt u in de nabije omgeving vissen, zwemmen, varen, duiken, kleiduif schieten, golfen, winkelen, wandelen en niet in de laatste plaats natuurlijk fietsen in deze afwisselende omgeving. Onder de knop Toerist-info vindt u meer informatie.

Reserveren Foto’s
Back To Top