skip to Main Content

Het campingterrein grenst aan een oud parkbos. In de 19e eeuw aangelegd door “Baron van Brakell’, wiens geschiedenis in de omgeving nog steeds tot de verbeelding spreekt. Medewerkers van het bijbehorende Heemkundig museum kunnen u veel vertellen over deze streek. Het bos herbergt diverse soorten bijzondere bomen, een klein hertenkamp en natuurlijk tal van vogels. Op de camping bent u de eerste, die onder het vredig getjilp van uw ontbijt kunt genieten…

De Betuwe

De Betuwe staat als ‘Fruittuin van Nederland’ niet alleen bekend om zijn vele fruitboomgaarden en de overweldigende bloei tijdens de bloesemperiode, maar heeft zich de laatste jaren ook flink ontwikkeld op toeristisch gebied. Naast verschillende -jaarlijks terugkerende- evenementen, is er in het seizoen bijna iedere week wel een braderie, jaarmarkt of anderszins te doen. Ook kunt u in de nabije omgeving vissen, zwemmen, varen, duiken, kleiduif schieten, golfen, winkelen, wandelen en niet in de laatste plaats natuurlijk fietsen in deze afwisselende omgeving. Onder de knop Toerist-info vindt u meer informatie.

 

Kamperen maar geen caravan!

Wij bieden jullie de unieke mogelijkheid, om in een  luxe Kip caravan te kamperen op onze camping. Het is een 5 meter lange, grote caravan die ruimte biedt aan maximaal 4 personen. De caravan beschikt over een Frans bed voor twee personen.  De ruime rondzit kan ook dienen als slaapplaats voor twee personen. De rondzit en slaapkamer kunnen gescheiden worden van elkaar. De caravan is volledig ingericht. Daarnaast is deze voorzien van vloerverwarming, ring verwarming en een ventilatie systeem.

Verder is de caravan voorzien van een hor deur en horren voor de ramen. Al met al een zeer complete caravan, om lekker in te vertoeven tijdens uw vakantie. De caravan is ook online boekbaar.

Reserveren Foto’s
Back To Top
X